CICEK VIS & SNACKS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1725 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cicek Vis & Snacks. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 11:02 Patat was niet gaar, slap. Smaakte naar vis.
16 jul 2024 om 2:08 Goede maaltijden, alleen wordt de lekkerbek steeds kleiner en was de patat weer niet goed doorbakken; dat moet ik waarschijnlijk iedere keer extra vragen!
15 jul 2024 om 22:45 Ik ben dol op je citroenkibbelings alles is warm, erg lekker en snelle levering
13 jul 2024 om 22:04 Heel vies bah bah nooit meer
11 jul 2024 om 8:04 Smaakt goed en snel bezorgd.
5 jul 2024 om 1:29 Goed verzorgde maaltijd en dat voor die prijs!
27 jun 2024 om 2:17 Vis was goed en lekker, maar ze kunnen nog steeds geen frites bakken. Te licht en niet goed doorbakken!
26 jun 2024 om 4:19 Schotel besteld krijg je best genoeg voor de prijs wat je betaald. Jammer dat de garnalen en de zalm aangebrand waren met veel graten en dat het jammer genoeg geen gepelde garnalen waren.
22 jun 2024 om 23:30 I think the kapsalon needs to be improved, but the fish is very, very tasty
5 jun 2024 om 23:06 Perfect, ik had namelijk zelf een tijd aangegeven en was precies op tijd.
11 mei 2024 om 22:47 Lekker eten en vriendelijk personeel.
4 mei 2024 om 20:40 Was lekker en goede service herhaling vatbaar